Jokerit julkaisi sopimuksia – Antti Niemi saapuu Helsinkiin, Sami Lepistölle jatkopahvi

Jokerit Antti Niemi - Pallomeri.net

Helsingin Jokerit piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa seura julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta. Uutena miehenä narripaidan pukee päällensä maalivahti Antti Niemi.

Niemi saapuu Jokereihin Montreal Canadiensista, jonka riveissä hän pelasi viime kaudella 17 ottelua. Maalivahdin sopimus on yksivuotinen.

Niemeltä löytyy myös Stanley Cup -voitto keväältä 2010, kun hän pääsi juhlimaan mestaruutta Chicago Blackhawksin paidassa.

-Niemi on kokenut maalivahti, jolla on voittajan luonne. Hän liikkuu hyvin isoksi pelaajaksi ja sopeutuu varmasti nopeasti pitkän tauon jälkeen eurooppalaiseen peliin. Toivotamme kotimaisen huippupelaajan ilolla takaisin Suomeen ja Jokereihin, kertoo puheenjohtaja Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Samalla Jokerit tiedotti myös, että puolustaja Sami Lepistön kanssa on tehty 1+1-vuotinen jatkosopimus. Lepistö palasi Helsinkiin Salavat Ufasta kaudeksi 2017-2018.

Antti Niemen uran tilastot (Eliteprospects)

Sami Lepistön uran tilastot (Eliteprospects)

Toukokuun lopulla julkistettiin myös, että Jokerit palaa 100-prosenttiseen suomalaisomistukseen. Uusi omistaja on NHL-legenda Jari Kurri.


Pelaajat: ,
Joukkueet: