Jokerit vahvisti maalivahtiosastoa kovalla nimellä – Anders Lindbäck saapuu Helsinkiin

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit julkisti ensimmäisen hankinnan ensi kauden joukkueensa, kun ruotsalaisveskari Anders Lindbäck teki yksivuotisen sopimuksen.

Lindbäck pelasi viime kaudella KHL-seura Torpedo Nizhni Novgorodin maalilla, missä pelejä kertyi tilille 36 ja torjuntaprosentti oli mainio 92,3. Ruotsalainen odottaa innolla muuttoa Helsinkiin.

-Moni asia sai Jokerit tuntumaan minulle ja perheelleni täydelliseltä valinnalta. Ensinnäkin Helsinki on lähellä kotiamme, kun odotamme toisen tyttäremme syntymää heinäkuussa. Viihdyimme Suomessa erittäin hyvin jo NHL:n työsulun aikana (kaudella 2012-13), kun pelasin Ilveksessä, Lindbäck kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Lindbäckiltä löytyy kokemusta myös NHL:n puolelta, missä seuroina toimivat Nashville Predators, Tampa Bay Lightning, Dallas Stars, Buffalo Sabres ja Arizona Coyotes. Pelejä NHL:ssä kertyi kaikkiaan 130.

Jokereiden GM Jari Kurri on innoissaan uudesta maalivahdista, joka tulee varmasti olemaan iso osa ensi kauden joukkuetta.

-Lindbäckin nimi on ollut esillä useampana vuotena, kun olemme kartoittaneet maalivahteja Jokereihin. Olemme seuranneet häntä pitkään ja on hienoa saada hänet vihdoin riveihimme. Hän on isokokoinen mutta silti hyvin liikkuva maalivahti, joka pelasi hyvän viime kauden KHL:ssä, Kurri kertoo seuran nettisivuilla.


Pelaajat:
Joukkueet: