Jokerit teki sopimuksen SaiPan tehohyökkääjä Ahti Oksasen kanssa

peliyhtiö Jokereiden Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit ilmoitti maanantaina uudesta hyökkääjähankinnasta, kun seura julkaisi yksivuotisen sopimuksen Ahti Oksasen kanssa.

Viime kaudella SaiPassa pelannut Oksanen kokosi 48 Liiga-otteluun 31 tehopistettä. Hyökkääjä oli kuluvalla kaudella SaiPan kolmanneksi paras pistemies ja toiseksi paras maalintekijä.

-Oksanen on kehittyvä pelaaja, joka on pystynyt viime vuosina ottamaan hyviä steppejä eteenpäin. Hän on isokokoinen ja vahva hyökkääjä, jonka kamppailuvoima näkyy erityisesti laitojen lähellä ja maalinedustalla. Hänellä on lisäksi hyvä laukaus ja siten maalintekopotentiaalia, kuvailee Jokereiden GM Jari Kurri tiedotteessa.

Mainos alkaa

Oksasen lisäksi Jokerit ilmoitti hankkineensa HIFK:n A-junioreissa pelanneen Konsta Hirvosen. Vasta 18-vuotias hyökkääjä oli voittamassa vuosi sitten alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Kuluvalla kaudella Hirvonen teki A-junioreissa 43 otteluun 31 tehopistettä.

-Hirvonen on luotettava kahteen suuntaan vahvasti pelaava monipuolinen hyökkääjä. Hän on ollut nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja viime vuosina ja omaa potentiaalin kasvaa erittäin hyväksi jääkiekkoilijaksi myös huipputasolla, kertoo Kurri Jokereiden nettisivuilla.


Pelaajat:
Joukkueet: