Shokkikäänne! Teemu Selänteen johtama ryhmä ei kelvannut Jokereiden omistajaksi

Jokereiden Teemu Selänne NHL - pallomeri.net

Jokereiden paluuaikeet saivat eriskummallisen käänteen sunnuntaina, kun Teemu Selänteen johtama ryhmä antoi tiedotteen julkisuuteen.

Jo pitkään on ollut tiedossa, että Selänne hamuaa Jokereiden paluun kasvoiksi ja mies on antanut todella positiivisia kommentteja julkisuuteen asioiden etenemisestä.

Sunnuntaina suunnitelmille tuli kuitenkin täydellinen stoppi, kun Naurava Narri Oy antoi julkisuuteen tiedotteen.

– Olemme tehneet töitä kesän yli rakentaaksemme Jokereille tulevaisuuden vaihtoehdon perustuen yhteisölliseen, avoimeen ja läpinäkyvään toimintatapaan. Tavoitteenamme on ollut mahdollistaa Helsingin Jokerit ry:n vastuulla olevalle junioritoiminnalle pitkäaikainen ja vakaa tuki, sekä sitoutuminen omaan pelaajapolkuun nojaavaan ja puhtaalta pöydältä alkavaan, ammattimaisesti johdettuun edustuskiekkoiluun kotimaisessa Liigassa, Selänne kertoo tiedotteessa.

Selänteen johtama projekti oli saanut tiedotteen mukaan vahvaa tukea osakseen, mutta Jokereiden logon ja nimen oikeuksista vastaava Helsingin Jokerit ry ei päässyt sopuun yhtiön kanssa. Nyt jää täydellisesti auki, että ketkä ovat kenties ajamassa vielä helsinkiläisseuran paluuta, vai onko suunnitelmat totaalisen auki.

– Kaikkien käymiemme keskustelujen perusteella on selvää, että Jokereiden liigahankkeelle ja Nauravan Narrin suunnitelmille on vahva tuki niin faneilta, potentiaalisilta yhteistyökumppaneilta, sijoittajilta kuin koko jääkiekkoyhteisöltä. Toivomme vilpittömästi, että Helsingin Jokerit ry:n tuleva yhteistyökumppani edustaa koko Jokerit-perheelle tärkeitä arvoja, on täysin vapaa KHL-ajan rasitteista ja takaa Jokereille pitkäjänteisesti perinteitä kunnioittavan ja vakaan tulevaisuuden, Naurava Narri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Keijo Säilynoja sanoo tiedotteessa.


Joukkueet: