MTV Urheilu: Jokereiden uudeksi keulakuvaksi kaavaillaan meritoitunutta Jukka-Pekka Vuorta

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Jokereiden Liiga-projekti saanee kierroksia tulevien viikkojen aikana, koska pikku hiljaa seuran on pystyttävä jättämään lisenssihakemusta.

Jokerit ilmoitti kesällä hakevansa lisenssiä Liigaan kaudeksi 2023-2024. Tästä käynnistyi iso spekulaatio siitä, että ketkä ihmiset tulevat projektin kasvoiksi ja johtotehtäviin. Viimeiset viikot ovat menneet täydellisessä hiljaiselossa, vaikka Teemu Selänne kertoi Bermuda-turnauksen yhteydessä, että asiasta kuullaan lähiviikkoina lisää. Kiekkolegenda vahvisti myös olevansa mukana paluuprojektissa.

MTV Urheilu on selvittänyt hieman lisää mahdollisia tulevan paluun keulakuvia. Sivuston mukaan Jokereiden yhdeksi uudeksi keulakuvaksi kaavaillaan nykyisin Urheilumuseon johtajana toimivaa Jukka-Pekka Vuorta.

Jukka-Pekka Vuori oli äärimmäisen meritoitunut ihminen projektiin, joten kyseessä olisi kovan luokan kaappaus. Mies on toiminut aikaisemmin muun muassa Suomen Hiihtoliiton puheenjohtajana sekä Halti Oy:n toimitusjohtajana. Vuorella on vankka kokemus markkinoinnista ja yritysjohtamisesta.

MTV Urheilu ei tavoittanut Vuorta kommentoimaan asiaa eikä SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunenkaan suostunut paljastamaan, että kenen kanssa paluusta on neuvoteltu.

– Siellä on ollut useampia tahoja heidän puoleltaan tapaamisissa. Liigan kanssa on pidetty tapaamisia, joissa heille on avattu asioita, joita lisenssiprosessin aikana käydään läpi, Hiltunen toteaa MTV Urheilulle.

Jokereilla riittää varmasti kiirettä tulevien viikkojen aikana, sillä lisenssihakemus on jätettävä Liigalle lokakuun loppuun mennessä. Edelleen yksi isoin kysymysmerkki leijuu kotihallin yllä, sillä Hartwall Arenalla pelaaminen on ainakin vielä täysi mahdottomuus omistajille asetettujen pakotteiden vuoksi.


Joukkueet: