Jokereiden joukkueessa käy joukkokato – useat Liiga-seurat ilmoittivat hankinnoista

puheenjohtaja Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Jokereiden lopettaminen KHL:ssä sai Liiga-seurojen toimistolla vilskettä aikaan, sillä tarjolla oli poikkeuksellisen kovia pelimiehiä.

Maanantaina saatiin ensimmäinen aalto uusista hankinnoista julki, kun Oulun Kärpät ilmoitti hankkineensa Julius Junttilan sekä David Sklenickan. Kaksikko seuraa jo Ouluun siirtynyttä päävalmentaja Lauri Marjamäkeä.

Tampereen Ilves nappasi riveihinsä Jokereiden kapteenin Marko Anttilan, joka on varmasti mielettömän tärkeä palanen pudotuspeleihin.

Myös Lukko kävi haaskalla, sillä Raumaan siirtyy puolestaan Henri Ikonen, joka teki heti vuoteen 2024 asti kestävän sopimuksen.

Lisää vahvistuksia on varmasti tulossa Liigaan, sillä esimerkiksi Pelicans käynnisti kansalaiskeräyksen saadakseen Hannes Björnisen takaisin Lahteen. Puolestaan Tappara on MTV Urheilun tietojen mukaan Otto Leskisen, Veli-Matti Savinaisen ja Henrik Haapalan perässä.

Sen lisäksi Jokereista varmuudella poistuvat myös Teemu Turunen, Iiro Pakarinen, Tommi Kivistö, Kalle Kossila, Niklas Friman, Markus Hännikäinen ja Petteri Lindbohm.