Jokereiden faniyhdistys vaatii seuraa välittömästi pois KHL:stä – ”Koko seuralle mittaamatonta vahinkoa”

Jesse Joensuu peliyhtiö Jokereiden Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Jokereiden faniyhdistys Eteläpääty ry teki kovan kannanoton tiistaina, kun se ilmoitti vaativansa seuran välitöntä poistumista KHL:stä.

Tiedotteessa todetaan yksiselitteisesti, että edustusjoukkueen pelaaminen tulee keskeyttää välittömästi KHL:ssä. Eteläpääty vaatii myös seuran nimen ja logon omistavan Jokerit ry:n reagointia, jotta tunnus poistettaisiin KHL-joukkueen käytöstä.

– Jokerien junioritoiminta pyörii Jokerit ry:n alaisuudessa ja Jokerit ry hallinnoi meille kaikille rakkaan seuran nimeä ja logoa. Vetoamme samalla myös Jokerit ry:n päättäjiin: Suojelkaa seuraa vetämällä tunnuksenne pois KHL:ssä pelaavalta joukkueelta, tiedotteessa kirjoitetaan.

– Jokerien pelien jatkuminen aiheuttaa koko seuralle mittaamatonta vahinkoa, jota ei välttämättä enää koskaan pystytä korjaamaan, Eteläpääty toteaa tiedotteessa.

Ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin valmistautuva Jokerit on joutunut maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi jälleen ikävään välikäteen. Eteläpäädyn tiedotteen perusteella fanien kärsivällisyys on ainakin nyt viimeistään mennyt.


Joukkueet: