Video: Virtuaalinen Bahrainin GP käynnistyi sählingillä – vanha kelmi Johnny Herbert teki härskin tempun

Video: Virtuaalinen Bahrainin GP käynnistyi sählingillä – vanha kelmi Johnny Herbert teki härskin tempun

F1-kauden ollessa jäissä ajetaan kisoja virtuaalisessa muodossa. Ensimmäinen virtuaalikisan ”tähdeksi” nousi ex-kuski Johnny Herbert huijaamisellaan.

Autourheilun kuninkuusluokka Formula 1 päätti siirtää kautensa aloitusta koronaviruksen takia ja sillä välin, kun varsinainen kausi on telakalla, päätti sarja järjestää virtuaalikisoja peruttujen GP:iden tilalle.

Niistä ensimmäinen ajettiin Bahrainin virtuaaliradalla sunnuntaina Suomen aikaa ja kisa sai varsin hulvattoman alun. Kisa alkoi totaalisella kaaoksella ja kolaroinnilla, mutta yksi kuskeista näki tilaisuuden eikä epäröinyt sen käyttämistä.

55-vuotias entinen F1-kuski Johnny Herbert oikaisi härskisti nurmikon läpi välttäen ensimmäisen mutkan, jossa kaikki autot möyrivät ja kiilasi näin ollen suoraan kisan kärkeen. Herbertin temppu huvitti katsojia, mutta hän sai tempustaan 10 sekunnin varikkorangaistuksen.

Nykyisistä F1-kuskeista tapahtumassa mukana olivat McLarenin Lando Norris ja Williamsin Nicholas Latifi. Norrisille kisa oli harmillinen, sillä hänellä oli teknisiä onglemia niin aika-ajoissa kuin itse kisassakin. Siihen nähden hän pärjäsi kuitenin hyvin ollen viides. Latifi oli kisan kuudes.

Virtuaalikisan voittoon ajoi F2-luokan kuljettaja Guanyu Zhou ja entinen F1-kuski Stoffel Vandoorne oli toinen.

Johnny Herbert oikaisee hävyttömästi Bahrainin virtuaalikisan alkajaisiksi:

Katso myös: Video: West Ham -pelaaja hävisi virtuaaliderbyn ja joutuu nöyryytettäväksi – ”Ohjaimeni oli mennyt rikki”

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut