Video: Karmiva tilanne – Islandersin Johnny Boychuk sai Artturi Lehkosen luistimen silmäänsä

Johnny Boychuk New York Islanders / Pallomeri.net

New York Islandersin Johnny Boychuk loukkaantui karmealla tavalla, kun Montrealin Artturi Lehkosen luistin viilsi häntä kasvoihin silmän seudulle.

New York Islanders sai paljon miettimisen aiheita, kun Montreal Canadiens saapui Islandersin kotikaukaloon ja leipoi heitä tauluun maalein 6-2. Tappion lisäksi kolmas erä toi muassaan myös todella kamalan tilanteen.

Islandersin maalille ajanut Artturi Lehkonen menetti äkillisesti tasapainonsa ja kaatuessaan potkaisi vahingossa luistimellaan voimakkaasti ylöspäin. Islanders-pakki Johnny Boychuk oli puolustamassa Lehkosta ja sai hänen luistimestaan todella vakavan näköisesti osuman päähänsä.

Mainos alkaa

Luistin viilsi häntä kasvoihin ja osui vasemman silmän alueelle. Boychukista näki heti, että osuma oli paha. Hän oli pari sekuntia jään pinnassa kunnes ponkaisi pystyyn ja pyyhälsi salamannopeasti pukukoppiin hoidettavaksi. Islanders ei ollut tätä kirjoitettaessa vielä tiedottanut mitään Boychukin tilanteesta.

Surkeinta tilanteessa on se, että se oli täysin vältettävissä. Hdastuskuva nimittäin paljastaa, että koko tilannetta ei olisi tapahtunut, ellei Islanders-vahti Semyon Varlamov olisi yhtäkkiä päättänyt kampittaa maalin edessä ollutta Lehkosta.

Johnny Boychuk saa pahan osuman Artturi Lehkosen luistimesta:

Katso myös: Video: Mitch Marner taituroi maagisesti – täysin laiton kynä ja upea viimeistely


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,