Video: John Tortorella sai NHL:ltä jättisakot – tässä rajuun avautumiseen johtanut tilanne

John Tortorella Columbus Blue Jackets sakot nhl - pallomeri.net

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella on saanut NHL:ltä jättimäiset, peräti 20 000 dollarin sakot viikonlopun avautumisestaan.

Sunnuntaina pelattu Blue Jacketsin ja Chicago Blackhawksin välinen ottelu sai dramaattisen lopun, kun Blue Jackets onnistui aivan jatkoajan viime hetkillä tekemään voittomaalin.

Osuma kuitenkin hylättiin, sillä aika oli juuri ehtinyt päättyä ennen kuin kiekko löysi tiensä Blackhawks-rysään. Blue Jackets hävisi ottelun lopulta rankkareilla.

Tilannetta oli edeltänyt 19,2 sekuntia ennen loppua tullut pelikatko ja se, että kello kävi vihellyksen jälkeen vielä reilun sekunnin verran. Tortorella kertoi lehdistötilaisuudessa lähettäneensä kapteeninsa Nick Folignon selvittämään asiaa, mutta Folignolle oli vastattu, ettei asialle voitu tehdä mitään.

Tortorella kertoi oman näkemyksensä asioista kirosanojen saattelemana haukkuen niin ottelun tuomariston kuin NHL:n tarkistuspolitiikankin. 20 000 euron sakkojen lisäksi valmentajalle mätkäistiin myös 25 000 euron uhkasakko, mikäli suu ei pysy jatkossa soukemmassa.

Alla niin jatkoajan loppuhetkien tilanne kuin Tortorellan avautuminen lehdistötilaisuudessakin.

Tästä tilanteesta John Tortorella raivosi:

Mies jakoi täyslaidallisen lehdistötilaisuudessa:

Katso myös: Video: Suomalaisveskarilta karmea kämmi NCAA-matsissa – nosti kiekon omaan maaliin


Pelaajat:
Joukkueet: