Video: John Tortorella raivosi lehdistölle – veikö tuomarivirhe Columbukselta voittomaalin?

John Tortorella raivosi lehdistölle hylätystä maalista / Pallomeri.net

Columbuksen päävalmentaja John Tortorella antoi palaa lehdistötilaisuudessa tuomariston ja NHL:n suuntaan jatkoajalla sattuneen virheen takia.

Columbus Blue Jackets hävisi kotonaan Chicago Blackhawksille rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. Aivan jatkoajan viime sekunneilla kuitenkin näytti, että peli olisi päättynyt kotijoukkueen voittoon.

Columbus ampui kiekon maaliin, mutta videotarkistus osoitti, että aika oli ehtinyt loppua ennen kuin kiekko ehti maaliin asti. Ottelun lehdistötilaisuudessa kuitenkin viimeistään paljastui, että maalin hylkäämisen takana saattoikin olla virhe.

Columbuksen päävalmentaja John Tortorella kävi hylkäyksestä erittäin kuumana. Hän kertoi, että peli puhallettiin poikki, kun kellossa oli 19.2 sekuntia. Kello kuitenkin kävi vielä 1.1 sekuntia vihellyksen jälkeen. Tortorella kertoi lähettäneensä kapteeninsa Nick Folignon selvittämään asiaa, mutta Folignolle oli vastattu, ettei asialle voitu tehdä mitään.

Ottelun videotallenteen perusteella laukaus näytti lähtevän liikkeelle jatkoajan viimeisillä kymmennyksillä, jolloin kiekko olisi varmasti ehtinyt maaliin 1.1 sekunnissa, joka kellosta Tortorellan mukaan puuttui.

Tortorella haukkui tuomariston sekä NHL:n tarkastuspolitiikan ennen kuin häipyi tilaisuudesta vastaamatta median kysymyksiin.

Tämä tilanne aiheutti John Tortorellan raivostumisen:

John Tortorella antaa täyslaidallisen lehdistötilaisuudessa:

Katso myös: Video: Leo Komarov jakeli fantastisen passin kaatuessaan jään pintaan


Pelaajat:
Joukkueet: