John Scott kuristi Rasmus Ristolaisen tajuttomaksi – ”Voi hemmetti, kuristin juuri ykköskierroksen varauksen”

John Scott kuristi Rasmus Ristolaisen tajuttomaksi – ”Voi hemmetti, kuristin juuri ykköskierroksen varauksen”

Todellinen kulttipelaaja John Scott paljasti melkoisen tarinan uraltaan, mihin olennaisena osana liittyy myös suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen.

Scott tuli NHL-urallaan tunnetuksi lähinnä fyysisestä pelistä, joten mitään näyttäviä suorituksia hyökkääjältä ei nähty. Tarinoita kuitenkin uralta jäi runsaasti taskuun ja yhden sellaisen mies jakoi Dropping the Gloves -nimisessä podcastissa.

Tilanne sijoittuu kauteen 2013-2014, jolloin Scott pelasi Buffalo Sabresissa. Tuolloin miehen seurakaverina toimi myös NHL-uraansa aloittanut Rasmus Ristolainen, joka oli varattu Buffaloon ensimmäisellä kierroksella.

Scott oli yhtenä päivänä teippaamassa mailaansa, kun suomalainen tuli paikalle härnäämään. Isokokoinen hyökkääjä otti leikkimielisesti joukkuekaverinsa kuristusotteeseen.

– Kaikki meni hyvin eikä tarkoituksena todellakaan ollut satuttaa. Tunsin kuitenkin nopeasti, kuinka hänen (Ristolaisen) kroppa meni täysin veltoksi, John Scott kertaa tapahtunutta.

– Kuristin hänet tajuttomaksi. Mieleen hiipi ajatus: ”Voi hemmetti, kuristin juuri ykköskierroksen varauksen”, Scott jatkoi tarinaansa.

Tapahtuma sai nopeasti lisää pelottavia käänteitä, kun Ristolainen alkoi kakomaan.

– Käänsi hänet kyljelleen, jotta hän ei nielaisisi kieltään. Hän palasi seitsemässä sekunnissa tajuihinsa, mutta oli sokissa, koska hän oli 18- tai 19-vuotias, Scott kertoo podcastissa.

Scott kertoi loppuun, että tapaus käytiin vielä läpi eikä kummallekaan jäänyt asiasta hampaankoloon mitään.

Asiasta uutisoi suomeksi muun muassa Iltalehti

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut