John Obi Mikel sai järkyttäviä uutisia hetki ennen Argentiina-peliä – päätti isänsä kidnappauksesta huolimatta pelata

John Obi Mikel Nigeria MM-kisat / Pallomeri.net

Nigerian maajoukkueen tähtipelaaja John Obi Mikel sai todella järkyttäviä uutisia vain hetki ennen MM-kisojen ratkaisevaa Argentiina-peliä.

Nimittäin Mikel kertoo ESPN:n haastattelussa, että hän sai puhelun vain neljä tuntia ennen ratkaisevaa ottelua. Puhelimen toisessa päässä oli tuntematon mies, joka kertoi kaapanneensa tähtipelaajan isän Pa Michael Mikelin.

Kidnappaajat esittivät lunnasvaatimuksen, joka oli 28 000 dollaria. Tämän lisäksi Mikeliä kiellettiin puhumasta tilanteesta kenellekään tai muuten he ampuisivat Mikelin isän. Nigerian kapteeni pysyikin tilanteesta hiljaa eikä edes maajoukkueen päävalmentaja Gernot Rohr tiennyt tilanteesta.

Mainos alkaa

Kaiken lisäksi Mikel kasasi itsensä ja pelasi ottelussa, vaikka epävarmuus isänsä kohtalosta oli koko aika takaraivossa.

– Olin hämmentynyt. En tiennyt mitä tehdä, mutta lopuksi päätin, etten voi pettää 180 miljoonaa nigerialaista, Mikel totesi ESPN:n haastattelussa.

– Minun oli pakko sulkea se ajatuksistani ja mennä edustamaan maatani. He sanoivat, että ampuvat isäni, jos otan yhteyttä virkavaltaa tai kerron asiasta jollekin.

Mikelin painajainen päättyi maanantaina, kun Nigerian poliisi onnistui vapauttamaan pelaajan isän, joka toimitettiin välittömästi sairaalaan hoidettavaksi. Pa Michael Mikel oli ilmeisimmin joutunut kohtaamaan kiduttamista.

Lähde: ESPN