Ruma temppu harjoitusottelussa – Aston Villan John McGinn teloi Leedsin 16-vuotiaan lupauksen jalan

John McGinn Aston Villa

Valioliiga-joukkueiden harjoituspelissä nähtiin ikävä tilanne, kun Aston Villan John McGinn teloi Leeds-junnun nilkan.

Aston Villa kaatoi Leedsin Australiassa pelatussa harjoitusottelussa maalein 1-0, mutta tulosta suuremmaksi nousi eräs pallontavoittelutilanne, joka valitettavasti aiheutti ikävän loukkaantumisen.

Ottelua oli jäljellä noin 20 minuuttia, kun Villan John McGinn taklasi erikoisen näköisessä tilanteessa nappulat edellä Leedsin 16-vuotiasta huippulupausta Archie Grayta nilkkaan. McGinn selvisi tilanteesta keltaisella kortilla, vaikka Grayn peli päättyi siihen paikkaan taklauksen seurauksena. Gray jouduttiin kantamaan kentältä pois paareilla.

– Toivottavasti siinä ei sattunut hirveän pahasti. Hänellä oli aluksi kipuja, mutta toivomme, ettei mitään ole murtunut. Toivottavasti se on nilkan nyrjähdys. Näemme vamman vakavuuden parin seuraavan päivän aikana, kommentoi Leedsin päävalmentaja Jesse Marsch Athleticin mukaan.

Myös Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard toivoi Graylle pikaista toipumista, mutta hänen mukaansa kyseessä oli puhdas ja epäonninen taklaus.

– Toivomme nuorukaiselle kaikkea hyvää. Toivottavasti hän ei ole pitkään loukkaantuneena. John osui palloon, mutta hänellä oli epäonnea sen läpiviemisessä.

Aston Villan John McGinn teloo Leedsin Archie Grayn nilkan harjoitusottelussa:

Katso myös: Täysin älytön soolo – Huuhkajien Robert Taylor taikoi huikean maalin MLS:ssä


Joukkueet: ,