Dallas-tähti mokasi nolosti suutuspäissään – latasi kiekon päin linjatuomaria

John Klingberg Dallas Stars

Dallas Starsin tähtipuolustaja John Klingbergille kävi onni onnettomuudessa, kun hän laukaisi kiekon kiukuspäissään tuomaria päin eikä saanut jäähyä.

Pelaajan turhautuminen saattaa aiheuttaa kaikenlaista harmia jääkiekko-ottelun tuoksinassa, mutta harvemmin aivan täysin tahatonta sellaista. Anaheim Ducksin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa nähtiin kuitenkin jälkimmäistä, kun Starsin tähtipakki John Klingberg purki ärtymystään.

Stars oli juuri joutumassa alivoimalle Alexander Radulovin saatua kampituksesta kaksiminuuttisen. Vihellyksen jälkeen kiukustunut Klingberg luisteli kiekolle ja tempaisi sen mielenosoituksellisesti toista päätä kohti.

Suutuspäissään Klingberg ei kuitenkaan tullut yhtään katsoneeksi minne oli vetämässä. Näin Klingberg tuli laukaisseeksi kiekon suoraan linjatuomarin polvitaipeeseen. Klingberg meni heti pyytämään anteeksi ja oli onnekas, sillä linjatuomari hyväksyi anteeksipyynnön eikä päätuomarikaan katsonut tarpeelliseksi rangaista Klingbergiä vahinkolaukauksesta, vaikka aineksia ainakin käytösrangaistukseen olisi ollut.

Stars voitti ottelun lopulta jatkoajalla maalein 3-2.

Dallas Starsin tähtipakki John Klingberg ampuu kiukuspäissään kiekon vahingossa päin linjatuomaria:

Tilanne toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Floridan Radko Gudas jysäytti jäätävän perstaklauksen – Chicago-peluri hurjassa kaaressa jäähän


Pelaajat:
Joukkueet: