Anaheimin John Gibson nollasi Sidney Crosbyn ällistyttävällä sokkotorjunnalla ja loukkaantui

John Gibson Anaheim Ducks

Anaheim Ducksin veskari John Gibson venyi Sidney Crosbyn vedon tielle, mutta joutui maksamaan torjunnastaan kovaa hintaa.

Anaheim Ducks kairasi vierasvoiton Pittsburgh Penguinsista maalein 4-3, eikä loppuratkaisusta puuttunut draamaa, sillä Mason McTavish teki voittomaalin alivoimalla vain 13 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Toinen ottelun erikoisuus piili siinä, että Anaheim joutui peluuttamaan molempia veskareitaan voittopelissä. Ottelun aloittaneen John Gibsonin iltapuhde päättyi ensimmäisellä erätauolla, kun kävi selväksi, ettei hän pystyisi vamman takia jatkamaan peliä.

Kun kyseessä oli lopulta maalin peli, niin ottelun voiton kannalta Gibson ei loukkaantunut todellakaan turhaan, sillä hän loukkasi itseään estäessään jo varmalta näyttäneen Penguins-maalin.

Peli oli pyörinyt Anaheimin päädyssä jo tovin, kun Sidney Crosbylle näytti avautuvan vapaa paikka maalintekoon. Gibson oli kuitenkin eri mieltä ja nollasi Crosbyn kerrassaan huikealla sokkotorjunnalla, kun hän läväytti mailansa kiekon tielle kuin ihmeen kaupalla. Heti torjunnan jälkeen oli kuitenkin selvää, ettei Gibsonilla ollut kaikki hyvin. Kesti hetken ennen kuin hän pääsi jaloilleen. Sen jälkeen Gibson poistui jäältä vaivalloisesti ja tuskaisen oloisena. Toisesta erästä eteenpäin tolppien välissä seisoikin Lukas Dostal.

Anaheimin John Gibson nollaa Sidney Crosbyn upeasti, mutta loukkaantuu samalla:

Katso myös: Vegas-vahti Adin Hill munasi pahasti – Canadiensin Sean Monahan teki naurettavan helpon maalin


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,