John Fury alkoi riehumaan lehdistötilaisuudessa – pisti paikat kunnolla matalaksi

John Fury

Nyrkkeilijä Tommy Furyn isä John Fury sekosi poikansa tulevan nyrkkeilyottelun lehdistötilaisuudessa totaalisesti.

Tommy Fury kohtaa nyrkkeilykehässä tubettaja-nyrkkeilijä KSI:n lokakuussa 2023. Ottelun lehdistötilaisuus lähti lapasesta, kun Furyn isä John sekosi totaalisesti.

Tilanne sai alkunsa siitä, kun samassa tapahtumassa vastakkain nyrkkeilevät Jake Paulin veli Logan Paul sekä vapaaottelija Dillon Danis alkoivat naljailla toisilleen menemällä henkilökohtaisuuksiin. Isä-Fury hermostui tästä ja totesi, että tilaisuudessa tulisi puhua lapsellisen naljailun sijaan nyrkkeilemisestä ja tappelemisesta.

– Tämä ei ole mikään päiväkoti. Ihmiset ovat tulleet kuuntelemaan puhetta nyrkkeilystä. Tämä on totista bisnestä, eikä mitään leikkiä. Joku tullaan tyrmäämään muutaman viikon kuluttua, puhutaan siitä miten se tulee tapahtumaan, Fury totesi vihaisena.

Furyn puheenvuoro ei auttanut, vaan Paul, Danis, Tommy Fury ja KSI jatkoivat henkilökohtaisuuksiin menevää naljailua. Tässä vaiheessa sivuutettu John Fury menetti hermonsa ja alkoi heitellä ja potkia lehdistötilaisuuden pöytiä nurin.

– Tappelen ketä tahansa tässä rakennuksessa olevaa miestä vastaan! Minä olen kone! Kukaan ei voi kyseenalaistaa, kuka minä olen, Fury huusi.

Tapahtuman promoottori DAZN päätti keskeyttää lehdistötilaisuuden kyseisen episodin jälkeen.

John Fury sekoaa lehdistötilaisuudessa ja pistää paikat matalaksi:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Peter Bondra tarjoili Jonathan Toewsille hävyttömän maalisyötön Marian Hossan jäähyväispelissä