Notts Countyn John Bostock tumpeloi panenka-rankkarin National Leaguen nousufinaalin pilkkukisassa

John Bostock Notts County

National Leaguen playoff-finaalissa nähtiin draamaa, kun Notts Countyn John Bostock pisti pelin jännäksi rankkarikisassa.

Englannin vitostason, eli National Leaguen toinen nousija ratkaistiin jännittävässä playoff-finaalissa, jossa kohtasivat Chesterfield ja Notts County. Peli meni lopulta rankkarikisaan asti ja Notts County onnistui kolmessa ensimmäisessä vedossaan, kun taas Chesterfield onnistui saamaan vain yhden kolmesta sisään.

Näin ratkaisun avaimet lyötiin Notts Countyn neljännen vetäjän John Bostockin käsiin. Bostock päätti yrittää ikimuistoista ratkaisua, mutta klippiä tullaan ehkä tosiaan pyörittelemään useasti tulevaisuuden tv-lähetyksissä ja highlight-koosteissa, mutta aivan eri syystä, kuin Bostock ajatteli.

Hän näet yritti niin sanottua panenka-rankkaria, eli Bostock yritti löysää chippiä keskelle maalia, kun maalivahti sukeltaisi toiseen kulmaan pois pallon tieltä. Tästä toteutui puolet. Maalivahti kyllä lähti pallon alta pois, mutta Bostock tunaroi chippinsä nolosti ja kajautti sen ylärimaan.

Bostockin onneksi Notts Countyn viides vetäjä Cedwyn Scott ei sulanut paineen alla. Hän pisti pallon pussiin ja ratkaisi ottelun Notts Countylle, joka vei matsin nimiinsä maalein 3-2.

Notts Countyn John Bostock tuo jännitystä peliin playoff-finaalin pilkkukisassa sössimällä panenka-rankkarin:

Katso myös: Kaksi upeaa elettä ottelun aikana – Mikkelissä kunnioitettiin menehtynyttä Joona Juntusta


Joukkueet: