Johannes Vetter haukkui Timanttiliigan kisajärjestäjät aivan pystyyn: ”P*ska kilpailu – hävetkää!”

Johannes Vetter keihäänheitto - pallomeri.net

Keihäänheiton supertähti Johannes Vetter ei sanojaan säästellyt tiistaina Englannin Gatesheadissa käydyn Timanttiliigan osakilpailun jälkeen.

Vetteriltä on tällä kaudella nähty todellisia hirmukaaria, mutta tiistain kisassa hänen voittotulos oli verrattain vaatimaton 85,25. Tätä ennen saksalaiselta oli nähty seitsemän kisan putki, jossa keihäs lensi vähintään 90 metrin mittoihin.

Syy poikkeuksellisen ”heikkoon” suoritukseen selvisi myöhemmin tiistai-iltana, kun Vetter avasi tuntemuksiaan Instagram-päivityksen muodossa. Hän kertoi radan olleen todella liukas.

Mainos alkaa

– P*ska kilpailu. En yleensä etsi tekosyitä, mutta tänään olen todella pettynyt olosuhteisiin ja kisaorganisaatioon. Kaikki alkoi erittäin liukkaasta radasta. Ilmeisesti järjestäjä ei välitä kasvaneesta loukkaantumis­riskistä, Vetter aloitti.

– Timanttiliiga, vaaditte ammattimaisia ja poikkeuksellisia suorituksia sekä tuloksia, mutta ette pysty tarjoamaan asiaankuuluvia olosuhteita. Hävetkää! Ehkä palkintorahat olisi parempi investoida uuteen rataan. Vain asiallisen radan jälkeen harkitsen, tulenko takaisin vai en, Tokion olympialaisten suurin voittajasuosikki puhisi.


Pelaajat: