Mielenosoittaja iski hot dog-syöntikisaan – mestarisyöjä Joey Chestnut taltutti häirikön koomisen tylysti

Joey Chestnut

USA:n itsenäisyyspäivänä järjestetyssä hot dog-syöntikisassa nähtiin erikoinen tilanne, kun mestarisyöjä Joey Chestnut joutui portsariksi.

Urheilutapahtumissa on viime aikoina nähty useita mielenosoittajien iskuja, mutta nyt USA:ssa kohteeksi valikoitui hieman erikoisempi tapahtuma. Mielenosoittaja nimittäin iski New Yorkin Brooklynissa järjestettyyn itsenäisyyspäivän hot dog-syöntikisaan.

Darth Vader -kypärään sonnustautunut mielenosoittaja säntäsi lavalle kesken kisan ja kiilasi tiensä mestarisyöjä Joey Chestnutin viereen. Hän ehti näyttää julistettaan, jossa luki “Paljastakaa Smithfieldin kuolemantähti”. Tämä oli viittaus porsaanlihaa tuottavan Smithfield-yhtiön toimintaan.

Jos halusi saada mielenosoittajan viestistä selvän, niin oli syytä olla nopea, sillä Chestnut ei varsinaisesti arvostanut kutsumatonta vierasta. Chestnut tarrasi tätä tylysti takaapäin kurkusta ja heitti koomisen tylysti ketoon.

Episodi ei haitannut Chestnutin suoritusta, vaan hän voitti ylivoimaisen mestaruuden syömällä uskomattomat 63 hot dogia 10 minuuttiin. Toiseksi tullut Geoffrey Esper onnistui mättämään “vain” 47,5 nakkisämpylää määräaikaan mennessä.

Chestnut tosin pyysi yleisöltä anteeksi ja vakuutti suoriutuvansa ensi kerralla paremmin. Erikoisen lausunnon taustalla on se, että vuoden 2020 kisassa Chestnut louhi kasaan oman ennätyksensä, joka on 76 hot dogia 10 minuutin aikana.

Mestarisyöjä Joey Chestnut heivaa mielenosoittajan ketoon kesken kisan:

Katso myös: Juoksija oli pyörtyä maaliviivalle – äiti ryntäsi apuun aiheuttaen diskauksen ja hopeamitalin menetyksen