Chicago-skandaali maksoi seuraavan työpaikan – Floridan Joel Quenneville erosi

NHL Florida Joel Quenneville Chicago Blackhawks - Pallomeri.net

Chicago Blackhawksin ahdisteluskandaali maksoi seuraavan työpaikan, kun Florida Panthersin Joel Quenneville ilmoitti eroavansa pestistä.

Chicagossa vuosina 2008-2018 valmentanut Quenneville tapasi torstaina NHL:n komissaarin Gary Bettmanin ja apulaiskomissaari Bill Dalyn. Tapaamisessa oli läsnä myös Floridan GM Bill Zito sekä toimitusjohtaja Matthew Caldwell.

Tämän kokouksen jälkeen Quenneville ilmoitti päätöksestään erota tehtävästään. Ilmoitusta on ehditty jo odottamaan, sillä Chicagon ympärillä olevasta skandaalista paljastui julkaistun raportin myötä lisätietoa, joka asettaa Quenneville myös todella ikävään valoon.

Valmentajan kerrottiin tienneen tapahtuneesta toukokuussa 2010, mutta asia painettiin villaisella useamman viikon ajan. Quenneville myös kiisti kesällä tienneensä koko hyväksikäytöstä, mikä osoittautui nyt täydelliseksi valheeksi.

Eroamiset eivät välttämättä pääty vielä tähän, vaan myös Jetsin GM Kevin Chevaldayoff on melko samanlaisessa raossa, joten uutisia saattaa olla luvassa lisää.

Lue myös: NHL:ää ravistelee järkyttävä hyväksikäyttöskandaali – raportti paljastaa karuja yksityiskohtia


Joukkueet: