Video: Joel Pohjanpalo iski voittomaalin Bundesliigassa

Joel Pohjanpalo union berlin bundesliiga - pallomeri.net

Union Berliniä lainasopimuksella edustava hyökkääjä Joel Pohjanpalo on tullut Saksassa tunnetuksi todellisena super-vaihtomiehenä, ja sama trendi jatkui maanantai-iltana.

Hoffenheimin ja Union Berlinin välisen ottelun avausmaali nähtiin tunnin pelin kohdalla, kun vieraiden Max Kruse laittoi pilkun sisään. Hoffenheim kuitenkin tasoitti ottelun 80. minuutilla, kun Munas Dabbur tykitti pallon boksin sisältä verkon perukoille.

Hieman ennen kotijoukkueen tasoitusmaalia kentälle vaihdetun Joel Pohjanpalon oli aika astua esiin 85. minuutilla, kun suomalaishyökkääjä survoi pallon hieman erikoisellakin tavalla sisään ja vei Union Berlinin uudemman kerran johtoon. Tämä jäi myös voittomaaliksi.

Mainos alkaa

Cedric Teuchert kaunisteli 1-3-loppulukemat lisäajan neljännellä minuutilla. Tätä ennen Pohjanpalo oli jo viimeistellä illan toisensa, mutta laukaus osui tolppaan.

Maali oli Pohjanpalolle kauden toinen Union Berlinin riveissä. Yhteensä hän on tehtaillut 9 maalia Bundesliigassa – ja niistä jokainen on syntynyt miehen tultua vaihdosta kentälle.

Joel Pohjanpalo vastasi voittomaalista:

Videon näet myös Bundesliigan YouTubessa. Bundesliigaa suorana lähetyksenä pääset seuraamaan Viaplay-palvelussa sekä V Sportin kanavilla.


Pelaajat:
Joukkueet: