Joel Pohjanpalo osui jälleen – Serie B:n maalikuninkuus häämöttää

Joel Pohjanpalo Venezia Serie B

Joel Pohjanpalo onnistui jälleen maalinteossa Venezian riveissä, kun joukkue oli saanut Serie B:ssä vieraakseen Reggianan.

Gianluca Busio vei kotijoukkueen parinkymmenen minuutin kohdalla johtoon, ja lisää oli luvassa reilua kymmentä minuuttia myöhemmin. Pallo pelattiin boksiin tanskalaishyökkääjä Christian Gytkjaerille, joka käänsi pelivälineen taidokkaasti Pohjanpalolle – eikä tämä paikastaan erehtynyt.

Vaikka homma näyttikin Venezian kannalta todella lupaavalta, Reggiana onnistui vielä nousemaan rinnalle ja ohi kuitaten voiton nimiinsä vieraslukemin 2-3.

Venezialle tappio oli kirvelevä, sillä joukkue on sarjataulukon kolmantena ja vain pisteen päässä suoran sarjanousun paikalta. Nykyinen sijoitus toisi kuitenkin paikan nousukarsinnoissa.

Pohjanpalo johtaa Serie B:n maalipörssiä 19 osumallaan jo on vankasti matkalla kohti maalikuninkuutta, sillä hänellä on viiden osuman kaula toisena olevaan Südtirolin Daniele Casiraghiin.

Sarjaa on pelaamatta 7 kierrosta.

Joel Pohjanpalo vastasi 2-0-osumasta:

Pohjanpalo nähtiin myös Huuhkajien riveissä EM-jatkokarsinnoissa, mutta Jalkapallon EM 2024 jäi Suomen osalta haaveeksi, kun Wales oli vahvempi Cardiffissa.


Pelaajat:
Joukkueet: