Video: Joel Pohjanpalo maalasi röyhkeällä yksilösuorituksella – HSV hukkasi jälleen johtonsa loppuhetkillä

Joel Pohjanpalo HSV / Pallomeri.net

HSV:n Joel Pohjanpalo venytti jälleen maaliverkkoa ottelussa Heidenheimia vastaan. Maali oli Pohjanpalolle jo seitsemäs koronatauon jälkeen.

Joel Pohjanpalo tuikki jälleen HSV:n yksinäisenä tähtenä, kun hampurilaisjoukkue tunaroi jälleen jo vakaasti käsissä olleen voiton ja hankaloitti asemiaan nousutaistossa häviämälle dramaattisesti Heidenheimin vieraana.

Pohjanpalo teki ottelussa heti toisen puoliajan alkajaisiksi jo seitsemännen maalinsa koronatauon päälle. Pohjanpalo otti pallon matkaansa keskikentältä, rynni päättäväisesti ja taitavasti rangaistusalueella ja päästyään veskarin kanssa nokikkain hän ampui pallon vuorenvarmasti takakulmaan.

Mainos alkaa

Näytti pitkään siltä, että Pohjanpalon härkämäinen suoritus jäisi voittomaaliksi, mutta kaikki lipsui kuitenkin HSV:n käsistä. Heidenheim tasoitti 80. minuutilla, kun HSV teki oman maalin. HSV:n pettymys syveni tappioksi asti, kun kotijoukkue Heidenheim rykäisi voittomaalin lisäajan viidennellä minuutilla.

Tappio oli erityisen kivulias sillä, Heidenheim on yksi HSV:n pahimmista kilpakumppaneista nousutaistossa ja voitolla Heidenheim rynnisti HSV:n ohi kolmanneksi, eli karsijan paikalle.

Joel Pohjanpalo rynnii maalintekoon:

Katso myös: Video: Alaves-pelaaja otti ääliömäisen ulosajon – potkaisi vastustajaa täysin holtittomasti


Pelaajat:
Joukkueet: