Huuhkajien Joel Pohjanpalo sai koronaviruksen – harjoitusleiri jää väliin

Jalkapallon Huuhkajien joukkue Nations League Ranska Suomi Huuhkajien joukkue Uefa EM-kisojen Suomi Huuhkajat Joel Pohjanpalo
Kuva: Getty Images

Leverkusenin ja Suomen maajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo joutuu jäämään sivuun seuran harjoitusleiriltään saatuaan koronaviruksen.

Upeasti kevään jalkapallon EM-kisoissa pelannut Pohjanpalo sai ikävästi takapakkia alkavaan Bundesliiga-kauteen, kun suomalainen antoi harjoitusleirin alla positiivisen tuloksen koronatestissä. Tämä tarkoittaa sitä, että Pohjanpaloa ei tulla näkemään mukana Leverkusenin harjoitusleirillä Itävallan Zell am Seessä.

Pohjanpalolle kuluva kausi on tärkeä, sillä viimeiset vuodet lainalla pelannut hyökkääjä on vihdoin saanut terveyshuolensa selätettyä ja läpimurtoa Leverkusenissa olisi tarjolla. Korona kuitenkin sotkee ainakin harjoituskauden alun. Täytyy toivoa, että hyökkääjä selvittää sairauden nopeasti ja ilman suurempia oireita, jotta “Jolle” nähdään pikaisesti takaisin tositoimissa.

Joel Pohjanpalo ei ehtinyt olemaan tekemisissä muiden Leverkusenin pelaajien ja toimihenkilöiden kanssa. Näin ollen altistumisia seuran sisällä ei onneksi tullut.


Pelaajat:
Joukkueet: