Video: Joel Pohjanpalo iski jälleen osuman – HSV suli kuitenkin karmealla tavalla

Video: Joel Pohjanpalo iski jälleen osuman – HSV suli kuitenkin karmealla tavalla

Hamburger SV:ssä pelaava Joel Pohjanpalo onnistui jälleen maalinteossa, kun hänen joukkueensa oli torstaina matkannut Stuttgartin vieraaksi 2. Bundesliigassa.

Ottelua oli takana vartin verran, kun vierasjoukkue sai kulmapotkun. Vahvimmaksi kulmatilanteessa osoittautui Pohjanpalo, joka puski pallon verkon perukoille.

Hieman ennen taukoa Aaron Hunt lisäsi HSV:n johdon rangaistuspotkusta jo kahteen ja Stuttgartin urakka toiselle jaksolle näytti – jos ei nyt ihan mahdottomalta – niin ainakin todella tuskaiselta.

Välittömästi toisen nelivitosen alkuun Wataru Endo kuitenkin puski 1-2-kavennusosuman, ja kun matsia oli takana tunnin verran, Nicolas Gonzalez toi Stuttgartin pilkulta tasoihin.

Jo tätä voisi pitää melkoisena sulamisena HSV:n toimesta, mutta lisää oli tulossa. Pelattiin nimittäin jo lisäajan toista minuuttia, kun Gonzalo Castro pääsi ohjaamaan maalinedustalta 3-2-loppulukemat.

Stuttgart nousi voitolla sarjataulukossa HSV:n ohi kakkospaikalle.

Pohjanpalolle maali oli toinen koronatauon jälkeen pelatuissa kolmessa ottelussa. Yhteensä Huuhkajien hyökkääjä on osunut tällä kaudella kakkos-Bundesliigassa 4 kertaa sen jälkeen, kun hän siirtyi vuoden alussa lainasopimuksella HSV:n paitaan.

Joel Pohjanpalo avasi maalinteon torstaina:

Pohjanpalon maalin voit katsoa myös Viafree-palvelussa.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut