Kärppien Joel Olkkonen jysäytti näyttävän pommin – Ässien Roope Talaja lensi voltilla laidan yli

Joel Olkkonen Kärpät

Liigassa nähtiin komea taklaus, kun Kärppien Joel Olkkonen niittasi Ässien Roope Talajan lennokkaasti Kärppien vaihtoaition puolelle.

Oulun Kärpät voitti Porin Ässät kotonaan torstain liigakierroksella rankkarikisan jälkeen maalein 2-1 ja kun tiukka peli ei yleisölle maaleja liikoja tarjoillut, niin show oli mahdollista varastaa muilla keinoilla.

Ensimmäisessä erässä näin tapahtuikin, kun Kärppien Joel Olkkoselle avautui oiva paikka taklata. Tilanne nähtiin ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, kun Ässien Roope Talaja iski Kärppien vaihtoaition eteen lipuneeseen irtokiekkoon ja pelasi sen Kärppien päätyyn.

Olkkonen saapui paikalle ja pisti niittiinsä kunnolla voimaa. Näin päätykiekon laittamiseen keskittynyt Talaja otti pommin voiman vastaan kokonaisuudessaan ja lensi voltilla laidan yli Kärppien vaihtoaitioon.

Komeasta lennosta huolimatta Talaja selvisi rytäkästä ehjin nahoin ja palasi jäälle vastattuaan ensin Kärppien pelaajien poskensoittoon.

- En alkuun edes tajunnut, miten siinä kävi. Sitten vasta kun lähdin irti laidasta, niin huomasin hänen jalkansa meidän vaihtopenkillä. Taisi olla uran ensimmäinen tuollainen taklaus. En yrittänyt sitä millään tavalla, mutta totta kai hain kovaa taklausta. Koetan käyttää isoa kroppaa välillä hyödyksi, Olkkonen kommentoi taklaustaan STT:lle antamassaan haastattelussa.

Kärppien Joel Olkkonen lennätti Ässien Roope Talajan laidan yli:

Katso myös: Jesse Joensuu kuittaili tylysti oululaisyleisölle – “On tääl v*tun hiljasta!”


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,