Video: Käsittämätön sankaritarina! – Joel Kiviranta nousi katsomosta game seveniin ja mätti hattutempun

Joel Kiviranta Dallas Stars / Pallomeri.net

Dallas Stars löysi katsomosta todellisen yllätyssankarin, kun Joel Kiviranta nousi kokoonpanoon ja vei hattutempullaan joukkueensa jatkoon.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä koettiin suuri suomalainen sankaritarina, kun Dallas Stars kaatoi Colorado Avalanchen uskomattomaksi trilleriksi äityneen seitsemännen ottelun jatkoajalla maalein 5-4.

Dallasin sankari oli sensaatiomaisen ottelun pelannut Joel Kiviranta. Hän pelasi kauden toisen varsinaisen pudotuspeliottelunsa oltuaan viimeksi kokoonpanossa 20. elokuuta pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kuudennessa ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Kiviranta sai tilaisuutensa game sevenissä eikä jättänyt sitä käyttämättä. Toisessa erässä Kiviranta tasoitti ensimmäisellään lukemiksi 2-2. Toinen maali syntyi kolmannessa erässä vain 10 sekuntia sen jälkeen, kun Colorado oli mennyt 4-3-johtoon.

Kivirannan sankaritarina sai elokuvamaisen huipennuksensa jatkoajalla, kun hän käytti hyödykseen pitkää vaihtoa pelanneen Colorado-kentällisen höntyilyn, ajoi vapaaseen paikkaan ja niittasi Andrej Sekeran mainion syötön aivan Avalanche-maalin yläpeltiin.

Joel Kiviranta tekee illan ensimmäisensä loistavalla ohjurilla:

Kiviranta kuittaa Coloradon johtomaalin vain 10sek myöhemmin:

Kiviranta niittaa hatullisen täyteen jatkoajalla ja lähettää Coloradon lomille:

Tsekkaa myös: Venäjällä ollaan raivon vallassa Jokereiden toiminnasta – ”Tämä on väärin ja epämiellyttävää”


Pelaajat:
Joukkueet: