Video: Joel Armia alisti Devilsiä alivoimalla – karkumatka päättyi tylyyn viimeistelyyn

Joel Armia Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montrealin Joel Armia käynnisti joukkueensa kirin upealla alivoimamaalilla. Hän katkoi Kyle Palmierin syötön ja karkasi maalintekoon.

Montreal Canadiens ehti olla jo melkoisessa kiipelissä New Jersey Devilsin vieraana, kun isännät painelivat toisessa erässä jo 3-0-johtoon. Montreal repi itsensä kuitenkin takaisin peliin ja voitti jännitysnäytelmäksi paisuneen ottelun rankkareilla maalein 5-4.

Yksi ottelun käännekohdista oli Montrealin Joel Armian upea alivoimamaali, joka toi Montrealille roppakaupalla uskoa. New Jersey oli tuomassa kiekkoa kohti Montrealin aluetta, kun Armia meni syöttölinjalle juuri oikealla hetkellä ja New Jerseyn Kyle Palmieri syötti kiekon suoraan häntä päin.

Mainos alkaa

Armia otti irtokiekon haltuunsa ja suuntasi päättäväisesti kohti New Jerseyn maalia eikä antanut kimppuun ehtineiden pakkien rimpuilun häiritä päämääräänsä. Armia liipaisi kiekon maalivahti Louis Dominguen nokan alta tylysti yläkulmaan.

Maali oli Armialle kauden neljästoista, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Armia teki uuden yhden kauden maaliennätyksensä. Armian aiempi ennätys, eli kolmetoista maalia, on peräisin viime kaudelta. Armia on nyt myös kolmen pisteen päässä omasta piste-ennätyksestään.

Joel Armia tekee upean alivoimamaalin:

Katso myös: Video: Uskomaton säkä – Devilsin Jesper Bratt ampui kiekosta ohi ja teki maalin


Pelaajat:
Joukkueet: