Kanadan Joe Veleno sikaili kunnolla – tallasi törkeästi Sveitsin pelaajaa jalkaan, tuomaristo missasi tilanteen

Joe Veleno Kanada

Kanadan Joe Veleno syyllistyi käsittämättömän rumaan temppuun yrittäessään vahingoittaa Nino Niederreiteria.

Vaikka Sveitsi onkin aloittanut MM-kisat erinomaisesti, voidaan pitää hienoisena yllätyksenä sitä, että Sveitsi kellisti Kanadan maalein 3-2 Riian MM-lohkon lauantain iltapäiväpelissä.

Ottelun puhuttanein tilanne ei kuitenkaan liittynyt valitettavasti millään tavalla ottelun lopputulokseen, sillä esiin nousi tv-kuviin jäänyt Kanadan Joe Velenon täysin järjetön sikailu.

Veleno väänsi kiekosta yhdessä Sveitsin kapteenin Nino Niederreiterin kanssa ja pimahti kamppailun keskellä aivan totaalisesti. Täysin ilman syytä Veleno vain yhtäkkiä päätti polkaista voimakkaasta Niederreiterin jalkaa.

Niederreiter ei onneksi loukannut itseään tästä selvästä ja täysin tahallisesta vahingoittamisyrityksestä. Sen verran hänen sappensa kuitenkin kiehahti, että Niederreiter antoi Velenolle hieman takaisin ja sai kostostaan kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Kuohuttavinta tilanteessa oli se, että tuomaristo missasi Velenon törkeän teon totaalisesti ja hän selvisi sikailustaan kuin koira veräjästä. Vielä on epäselvää ottaako IIHF asian käsittelyyn jälkikäteen.

Joe Veleno tallaa Nino Niederreiteria jalkaan ja vain Niederreiter saa tilanteesta rangaistuksen:

Katso myös: Leijonat kairasi rutiinivoiton Itävallasta – Ahti Oksanen ratkaisi pelin häikäisevällä rannarilla


Joukkueet: