Video: Joe Thornton veti maalivahti Petr Mrazekia lättyyn

Joe Thornton San Jose Sharks - Pallomeri.net

Carolina Hurricanesin ja San Jose Sharksin välinen ottelu tarjosi hieman erikoisemman tilanteen, jonka aiheuttajana toimi Sharksin Joe Thornton.

Matsia oli takana hieman yli puolet, kun Carolinan maalivahti Petr Mrazek sulki kiekon jään pinnassa. Samanaikaisesti tuomarin pillin soidessa, Thornton tökkäsi mailallaan Mrazekin räpylää.

Tästä tshekkivahti ei innostunut lainkaan vaan yritti vastalahjaksi tempaista Thorntonia omalla mailallaan. Mrazek ei siinä kuitenkaan onnistunut ja hän päätti lähteä uhittelemaan Thorntonille maalin taakse.

40-vuotias kanukkihyökkääjä ei moista hyvällä katsellut vaan päätti täysin äkkiarvaamatta tempaista maalivahtia terävällä oikealla suoralla kuontaloon. Hänen iskunsa osui jonnekin leuan/kaulan seutuville ja Mrazek tipahti välittömästi jään pintaan.

Mrazek selvisi dramaattisen sorttisesta tilanteesta kuitenkin ilman loukkaantumisia. Molemmat riitapukarit saivat tilanteesta rangaistukset huitomisesta, mutta Thorntonille tuomittiin myös kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta.

Itse ottelu päättyi lopulta voittolaukausten jälkeen Carolinalle lukemin 3-2. Rankkarikisan sankari oli Mrazek, joka torjui kaikki San Josen puolelta tulleet yritykset. Carolinan ainoan maalin viimeisteli Andrei Svechnikov.

Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Jesperi Kotkaniemi loukkaantui karusti – löi päänsä rajusti jäähän

Joe Thornton tempaisi Petr Mrazekia nyrkillä:


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,