Joe Sakic kommentoi Mikko Rantasen sopimustilannetta

Joe Sakic kommentoi Mikko Rantasen sopimustilannetta

Kaksi edellistä kautta NHL:ssä mahtavasti suorittanut Mikko Rantanen on yhä ilman jatkosopimusta. Colorado Avalanchen toimitusjohtaja Joe Sakic kommentoi asiaa tuoreeltaan.

Hieman ehkä yllättävääkin on se, ettei sopimusneuvotteluita suomalaishyökkääjän ja seuran välillä ole käyty Sakicin mukaan juuri lainkaan. Hän ei pidä tätä Denver Postin mukaan kuitenkaan huonona asiana vaan uskoo sovun löytyvän ilman sen suurempia ongelmia.

– Haluamme hänet tänne harjoitusleirille. Kukaan ei kaipaa mitään häiriötekijöitä, joten toivottavasti olemme pian yhteydessä ja saamme hommat pakettiin. Meillä on aika hyvä käsitys siitä, mihin kokoluokkaan sopimuksen pitäisi asettua, ja toivottavasti vuoropuhelu alkaa pian. Tämän ei pitäisi olla kovin hankalaa, Sakic sanoi medialle eilen golftapahtuman yhteydessä.

Sakic lisäsi samalla myös, että niin seura kuin pelaajakin ovat samaa mieltä siitä, että Rantasen ja Avalanchen tuleva kontrahti ei tule olemaan mikään ”siltasopimus” vaan suomalaiselle rustataan kerralla pitkä jatkopahvi.

Avalanchella on palkkakaton alla tilaa noin 16,5 miljoonaa dollaria. The Hockey News ennakoi heinäkuussa, että Rantaselle oltaisiin sorvaamassa kahdeksanvuotista sopimusta, jonka vuosiansiot pyörisivät noin 9,5 miljoonassa dollarissa.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut