Video: Uskomatonta onnea laukkakisoissa – jockey kaatui hevosten jalkoihin, lenteli kuin räsynukke, mutta selvisi vammoitta

Jockey Ben Curtis / Pallomeri.net

Englannissa kilpaillussa laukkakisassa koettiin hurja hetki, kun jockey Ben Curtis kaatui hevosensa päältä ja jäi vaarallisesti jalkoihin.

Englannin Wolverhamptonissa tiistaina pidetyissä laukkakilpailussa nähtiin todella pelottava onnettomuus, jossa oli mukana myös kerrassaan satumaista onnea.

Jockey Ben Curtis kaatui hevosensa kanssa ja putosi ratsailta suoraan toisen hevosen jalkoihin. Curtis sai selvästi kavioista osumia ja hän näytti kuin riepoteltavalta räsynukelta. Curtis lensi useita metrejä rysäyksessä, joka onneksi oli edes nopeasti ohi.

Videon nähtyään ei voi kuin ihmetellä sitä tosiasiaa, että Curtis todella käveli pienen hoivaamisen jälkeen onnettomuuspaikalta omin jaloin pois. Tilanne oli niin hurja, että on vaikea käsittää miten hän vältti vakavat vammat ja ylipäätään selvisi raporttien mukaan lähinnä naarmuilla.

Mainos alkaa

Jockey Ben Curtis kaatuu kesken kisan suoraan hevosten jalkoihin:

Kuin ihmeen kaupalla Curtis kävelee onnettomuuspaikalta pois omin jaloin:

Katso myös: Video: Kiinalainen vapaaottelija paljasti jälleen yhden huijarin – kaksi vuotta sitten haasteen heittänyt Tai Chi -”mestari” sai nopeasti tarpeekseen