Video: Täysin älytön tyrmäys UFC:ssä – Joaquin Buckley kiskaisi uskomattoman ninjapotkun

Joaquin Buckley UFC / Pallomeri.net

UFC Fight Night 179 piti sisällään yhden UFC-historian upeimmista tyrmäyksistä. Siitä vastasi Joaquin Buckley huikealla kierrepotkulla.

Abu Dhabin ”Fight Islandilla” oteltiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa UFC Fight Night 179 -otteluilta, jonka esikortilla nähtiin mitä todennäköisimmin vuoden komein tyrmäys. Tyrmäys menee myös heittämällä UFC-historian upeimpien joukkoon.

Tämä tapahtui keskisarjan ottelussa, jossa ottivat yhteen Joaquin Buckley ja Impa Kasanganay. Ottelu ratkesi, kun toista erää oli mäiskitty noin kaksi minuuttia. Buckley yritti potkaista Kasanganayta, joka teki ottelun viimeiseksi jääneen virheensä.

Hän tarrasi kiinni Buckleyn jalasta jättäen samalla naamansa täysin suojaamatta. Buckley käytti tämän siekailematta hyväkseen ja yllätti Kasanganayn aivan järjettömällä kierrepotkulla, joka läsähti keskelle naamaa.

Mainos alkaa

Buckleyn potku oli sitä sarjaa, jota yleensä nähdään vain toimintaelokuvissa. Kasanganaylla ei ollut mitään jäljellä julman kenkäisyn jäljiltä, vaan hän putosi kanveesiin ja homma oli välittömästi sillä selvä.

Buckleylle ottelu oli hänen UFC-uransa toinen ja voitto puolestaan ensimmäinen.

Joaquin Buckley tiputtaa Impa Kasanganayn upealla kierrepotkulla:

Katso myös: Video: Bryson DeChambeau tykitti jäätävän upean draivin 350-metrisen väylän greenille