Joao Felix debytoi Chelseassa eikä lainapesti olisi voinut nolommin alkaa – ulos suoralla punaisella kortilla

Joao Felix Chelsea

Chelsean tuore hyökkääjähankinta Joao Felix teki hyvin kyseenalaista historiaa Chelsea-debyytissään saatuaan suoran punaisen kortin.

Fulham voitti Chelsean torstain ainoassa Valioliiga-ottelussa maalein 2-1 ja tappion lisäksi Chelsealle tuli lunta tupaan myös pelaajiston puolella, kun ottelussa debytoinut hyökkääjävahvistus Joao Felix ajettiin suoralla punaisella ulos.

Tämä tapahtui 57. minuutilla pallontavoittelutilanteessa, johon Felix reagoi todella holtittomasti. Hän syöksyi pallon perään jalkapohjat edellä ja osui Fulhamin peluria jaloille.

Mainos alkaa:

Taklaus oli sen verran typerä, ettei erotuomari nähnyt muuta mahdollisuutta, kuin ajaa Felix ulos. Näin Felixistä tuli seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka ottaa suoran punaisen kortin Valioliiga-debyytissään. Chelsea elää nyt erittäin hankalaa jaksoa ja joutuu nyt tulemaan kolmen ottelun verran toimeen ilman Felixiä, joka juuri saapui seuraan kuuden kuukauden mittaisella ja 11 miljoonan euron arvoisella lainasopimuksella.

Joao Felix ottaa Chelsea-debyytissään suoran punaisen kortin ja on seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka tempussa onnistuu:

Katso myös: Southampton teki jättiyllätyksen ja tiputti Man Cityn liigacupista – ottelussa nähtiin mieletön maali 25 metristä


Joukkueet: