Huima rannari yläpesään – JYP:n huippulupaus Joakim Kemell säväytti kauden avauspelissään

Joakim Kemell JYP

Joakim Kemell, joka on kiistatta yksi Liigan lupaavimmista pelaajista, aloitti kautensa tyylikkäästi tekemällä komean maalin.

Reilusti vahvistuneelta JYP:ltä odotetaan tällä kaudella paluuta Liigan kärkipään tietämille, mutta ainakin kauden avaus sujui mollivoittoisesti, kun Vaasan Sport otti kotikaukalossaan pisteet JYP:ltä maalein 3-1.

Vaikka se pistepussissa ei näykään, niin ainakin JYP:n kauden avausmaali oli erittäin komea, eikä maalintekijän henkilöllisyys tule järisyttävänä yllätyksensä, sillä maali merkittiin huippulupaus Joakim Kemellille.

Maali syntyi toisen erän alkupuolella, kun Kemell pääsi suorasta hyökkäyksestä ajamaan oikean laidan kautta sisään. Kemell sai myös tarpeeksi tilaa käyttääkseen parasta asettaan, eli kovaa ja tarkkaa kutiaan.

Kemell ampui suorasta luistelusta kiekon armottomalla rannarilla pakin jaloista yläkulmaan. JYP:n kannalta valitettavasti Kemell jäi kuitenkin vierasjoukkueen ainoaksi maalitilin avaajaksi ja Sport käänsi tiukan pelin itselleen.

JYP:n Joakim Kemell ampuu kauden avausmaalinsa upealla rannarilla:

Katso myös: Klassikkovideo: Jarmo Myllystä vietiin kuin litran mittaa – Christian Ruuttu upotti todella härskin rankkarin


Pelaajat:
Joukkueet: