Hämmentävä oma maali Valioliigassa – Crystal Palacen Joachim Andersen juoksi palloa päin

Joachim Andersen Crystal Palace

Valioliigassa nähtiin erityislaatuinen oma maali, kun Crystal Palacen Joachim Andersen juoksi palloa päin ohjaten sen omiin.

Crystal Palacen tiistain Valioliiga-kierroksen kotiottelu Wolverhampton Wanderersia vastaan lähti Palacen kannalta nopeasti väärään suuntaan, kun pallo löytyi heidän verkostaan jo kolmannella minuutilla.

Maali oli Palacen kannalta vieläpä hyvin kiusallinen, sillä sen tekijä sattui olemaan Palacen puolustaja Joachim Andersen. Maali oli sinänsä ihan näyttävä, mutta ennen muuta varsin erikoinen.

Mainos alkaa:

Maali syntyi kulmapotkusta. Pallo tuli Wolves-pelaajien yli, pomppasi suoraan kohti Andersenia, joka ei ehtinyt huomata sen tulevan. Näin Andersen juoksi palloa päin osuen häntä polveen. Siitä pallo kimmahti oman maalin ylärimaan ja meni selvästi kokonaan maaliviivan yli.

Pallo tuli maalista ulos nopeasti, joten hetken aikaa ehti olla epäselvää kävikö pallo kokonaan sisällä, mutta jatkotilanteesta Palace-pelaajat sössivät pallon joka tapauksessa sisään. Epäselvyyksiä ei näin jäänyt, mutta tv-uusinta vahvisti pallon käyneen heti Andersenin vahinko-ohjauksen myötä maalissa.

Tämä jäi ottelun voittomaaliksi. Wolves kaunisteli loppulukemiksi 2-0 toisen jakson lisäajalla.

Crystal Palacen Joachim Andersen tekee erikoisen ja sinänsä varsin näyttävän oman maalin:

Katso myös: Gillingham-Leyton Orient -ottelu sai erikoisen päätöksen – kumpikaan joukkue ei edes yrittänyt pelata


Pelaajat:
Joukkueet: