JM Aaltonen: “Palataan asiaan, kun Tami on maailmanmestari”

Juhamatti Aaltonen Juhani Tamminen Tami Tamminen - pallomeri.net

Juhamatti Aaltonen ja MTV:n kiekkoasiantuntijana MM-kisoissa toimiva Juhani “Tami” Tamminen ovat ajatutuneet keskenään sanasotaan. Tuoreimmasta käänteestä kertoi Iltalehti.

Aiemmin tällä viikolla Aaltosen sanomisia tulkittiin väärin ja hänen ymmärrettiin hyökänneen verbaalisesti Suomen kansaa kohtaan. Tämä kuitenkin korjattiin ja mies kertoi tarkoittaneensa paikalla olleita toimittajia, ei suinkaan kaikkia suomalaisia.

Niin tai näin, Tami ehti kommentoimaan tuolloin Aaltosen puheita. Hän sanoi Iltalehdelle toivovansa Aaltosen olevan hiljaa ja laittavan mustaa pussiin. Lisäksi Leijona #79 lisäsi ennen Slovenia-ottelua, että “palataan asiaan Aaltosen kanssa, kun hän on painanut 105 tehopistettä MM-kisoissa niin kuin minä.”

Mainos alkaa:

Tami saa takaisin

Nyt vuoden 2011 MM-kultajoukkueeseen kuulunut hyökkääjä sivalsikin takaisin kehoittamalla Tamia palaamaan asiaan, kun hän on maailmanmestari.

Alunperin sanasota sai alkunsa, kun Iltalehti haastatteli maanantaina Tammista, joka arvosteli ja “pojitteli” päävalmentaja Lauri Marjamäkeä.

Iltalehti kertoi tiistaina Aaltoselle, Marjamäen Kärppä-vuosien luottomiehelle, miten Tamminen oli pojitellut Marjamäkeä.

– Tami on niin vanha, että se kutsuu kaikkia pojiksi. Tai sitten hän puhuu veljistä, Aaltonen sanoi Iltalehdelle – ja nauroi päälle.

Slovenia-ottelun katsomosta seurannut Aaltonen palaa Norja-ottelussa todennäköisesti kokoonpanoon, sillä mies harjoitteli perjantaina ykkösketjussa loukkaantuneen Mikko Rantasen tilalla.