JJ Peterka maalasi upean osuman – yllätti Jake Allenin maaliviivan takaa miinuskulmasta

JJ Peterka Buffalo Sabres- Pallomeri.net

Buffalo Sabresin JJ Peterka onnistui maanantain kierroksella maalinteossa, kun Sabres oli saanut vieraakseen Montreal Canadiensin.

Matsi oli toisen erän alkupuoliskolla, kun Sabres pääsi ylivoimalla hakemaan 2-2-tasoitusta. Siinä joukkue myös onnistui, kun JJ Peterka lähti kuljettamaan kiekkoa maalin taustalle, mutta päätyikin varsin yllättävään ratkaisuun.

Saksalaispeluri nimittäin huomasi Canadiens-vahti Jake Allenin sijoittumisen olevan sen verran suotuisa, että vaikka hän olikin jo maaliviivan takana, Peterka lähetti laukauksen, joka kimposi Allenin kautta maaliin. Osuma oli hyvin samankaltainen kuin mitä Connor McDavid taituroi viime viikolla Arizonaa vastaan.

Mainos alkaa:

Buffalon ja Montrealin välisen ottelun ehdottomia kohokohtia oli myös isäntien avauserässä syntynyt 1-1-tasoitus, sillä sen maalasi uransa ensimmäisessä NHL-vaihdossa 23-vuotias tshekkipeluri Lukas Rousek.

Peterkan tai Rousekin osumat eivät kuitenkaan riittäneet kantamaan Sabresia voittoon, sillä Montreal Canadiens nappasi pisteet matkaansa voittolaukausten jälkeen lukemin 3-4.

JJ Peterka osui miinuskulmasta:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,