Video: Hieno urheiluhengen osoitus UFC:ssä – kiinalaisottelija meni heti tyrmäyksen jälkeen tarkastamaan vastustajan voinnin

Li Jingliang UFC / Pallomeri.net

UFC:ssä nähtiin upeaa urheiluhenkeä, kun kiinalaisottelija Li Jingliang tyrmäsi vastustajansa ja meni heti tarkistamaan tämän voinnin.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Abu Dhabiin pystytettyllä ”taistelusaarella” oteltiin UFC on ABC 1 -otteluilta, jossa nähtiin mahtava urheiluhengen osoitus.

Kiinalainen Li Jingliang kukisti välisarjan ottelussa argentiinalaisen Santiago Ponzinibbion ensimmäisessä erässä tanakalla iskuyhdistelmällä päin taulua.

Ponzinibbio putosi iskun voimasta ja Jingliang oli menossa antamaan vielä lisää löylyä viimeistelläkseen ottelun, mutta huomasi Ponzinibbion olevan aivan ulapalla ja tuomari tuli ottelijoiden väliin keskeyttäen taiston.

Ennen kuin Jingliang juhli eleelläkään tyrmäysvoittoaan, hän tarkisti ensin vastustajansa voinnin aidosti huolestuneen oloisena. Vasta, kun Ponzinibbio osoitti riittäviä elonmerkkejä, uskalsi Jingliang aloittaa juhlinnan.

Li Jingliang osoitti mahtavaa urheiluhenkeä UFC on ABC 1:ssä:

Katso myös: Video: UFC-tähti Max Holloway esitteli huiman suorituksen – huuteli selostajalle ja väisteli sokkona vastustajan lyöntejä