Video: Jevgeni Malkin ”tappeli” Capitals-pakin kanssa – melkoista rimpuilua ja räpellystä

Jevgeni Malkin Pittsburgh Penguins & Brenden Dilon Washington Capitals / Pallomeri.net

Pittsburgh-tähti Jevgeni Malkin otti yhteen Washingtonin Brenden Dillonin kanssa ja näytti lähinnä naurettavalta huiskiessaan hanskat kädessä.

Veriviholliset Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtasivat sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Ottelupari tunnetaan varsin kuumana eikä tämä peli tehnyt poikkeusta. Yllättävää oli lähinnä, että kuka tällä kertaa seikkaili tapahtumien ytimessä.

Pittsburghin supertähti Jevgeni Malkin puolusti joukkuetoveriaan ja suivaantui Washingtonin Brenden Dillonin hänelle antamista iskuista. Malkin iski takaisin poikittaisella mailalla, joka puolestaan sai Dillonin puolustamaan itseään.

Linjatuomarit tulivat heti parin väliin, mikä saattoi olla Malkinin turvallisuuden kannalta vain hyväksi, sillä niin naurettavalta hänen rimpuilunsa ja räpeltämisensä näytti.

Mainos alkaa

Malkin piti hanskat käsissään ja huitoi iskuja tuomarin takaa käyttäen häntä ikään kuin suojanaan, mutta heti kun tuomari poistui hetkeksi pukarien välistä, alkoi Dillon latoa kovia iskuja ja Malkin meni täysin selviytymismoodiin. Malkin sai iskettyä Dillonia vasta tuomarin selän takaa, kun tuomari oli tullut jälleen väliin.

Molemmille tuomittiin tilanteesta 2+2 minuutin rangaistukset. Washington voitti itse ottelun maalein 5-3.

Jevgeni Malkin ja Brenden Dillon ”tappelevat”:

Katso myös: Video: Torikokous eskaloitui AHL:ssä – maalivahdit ottivat yhteen ja lensivät suihkuun


Pelaajat:
Joukkueet: ,