Jevgeni Kuznetsov löi Vancouver-pakkia rumasti mailalla – pakki kosti iskun sukeltamalla teatraalisesti

Jevgeni Kuznetsov & Kyle Burroughs

Kiukustunut Washingtonin Jevgeni Kuznetsov löi Vancouverin Kyle Burroughsia, mutta tilanne ei ollut aivan sitä, miltä ensin näytti.

Washington Capitals voitti Vancouver Canucksin maalein 6-4, mutta ottelun puhuttanein tilanne ei liittynyt mitenkään sen lopputulokseen. Kyseessä oli toisen erän lopulla nähty tapaus, josta ensivaikutelma oli se, että Washingtonin Jevgeni Kuznetsovin päreet paloivat todella rumasti.

Kuznetsov oli kamppailussa Vancouver-pakki Kyle Burroughsin kanssa ja löi tätä törkeästi mailalla. Livetilanteessa näytti siltä, että Kuznetsov olisi lyönyt Burroughsia suoraan naamaan. Vaikka Kuznetsovin isku oli kiistatta ruma ja rangaistava, niin moitittavaa oli myös Burroughsin toiminta.

Ensimmäisestä hidastuskuvakulmasta selvisi, että jos Kuznetsov osui Burroughsia naamaan, se olisi voinut tapahtua vain lavan kärkipuoliskolla, koska muutoin maila osui sen verran alemmas.

Toinen kuvakulma puolestaan paljasti, ettei Kuznetsovin lapa todellakaan osunut Burroughsia päähän, vaan lapa osuu hänen olkapäänsä kohdalle.

Burroughs kuitenkin kaatui jäähän tarttuen samalla teatraalisesti kasvoihinsa, joten hän yritti kostaa halpamaista iskua yhtä halpamaisella sukelluksella. Tuomaristo ei kuitenkaan miinaan mennyt, vaan antoi Kuznetsoville aivan ansaitun kahden minuutin rangaistuksen korkeasta mailasta.

Jevgeni Kuznetsov lyö Kyle Burroughsia, joka kostaa teatraalisella sukelluksella:

Katso myös: Toronto Maple Leafs koki pettymyksen – loppuhetkien voittomaali vietiin kirvelevästi videotarkistuksella


Pelaajat:
Joukkueet: ,