NFL-vihjeet: New York Jets – Denver Broncos | 03:20

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet pääsevät neljännen peliviikon ensimmäisessä ottelussa kahden heikon joukkueen ottelun pariin, jossa Jets on onnistuttu vääntämään suosikiksi.

NFL-vihjeet: New York Jets – Denver Broncos

Valinta: Noah Fant tekee touchdownin (3.00)

Perjantain aamuöinen ottelu on tällä kertaa kahden heikomman joukkueen ottelu, jossa kummallakin joukkueella on todella runsaasti haasteita. Jetsin kohdalla haasteet ovat täysin luokaton taso ja Denverillä luokattoman tason selityksenä sentään hirveä loukkaantumislista. Ottelu on kaikin puolin coin flip, jolloin ensimmäinen ajatus olisi pelata Denveria.

Jets on siis todella heikko joukkue, mutta täysin samat sanat on sanottavissa Denverin porukasta. QB-osastolla Sam Darnoldiila ei ole oikein ketään aseinaan ja oikeasti huonon hyökkäyksen linjan takana on todella vaikeaa onnistua. Denverilla on vastavuoroisesti Brett Rypien aloittamassa ja aivan yhtä surkeasti suoriutunut hyökkäyksen linja. Rypienilla on sentään Noah Fant, joka on osoittautunut ihan hyväksi aseeksi hyökkäyksessä. Denverilla on myös paperilla parempi tilanne juoksuhyökkäyksessä, vaikka 37-vuotias tällä hetkellä Jetsia edustava Frank Gore ansaitseekin kaiken kunnian.

Ottelussa on lopulta kyse siitä onko Darnold edelleen aivan kuutamolla vai löytyykö Denverin loukkaantumisten harventamaa puolustusta vastaan uusi vaihde. Rypien puolestaan on täysin arpa, jolta on nähty yksi hyvä drive, joka päättyi kuitenkin syötönkatkoon. Denver todennäköisesti jyskyttääkin maata pitkin menemään, mikä tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä Melvin Gordon saanee runsaasti kantoja, joskin Philip Lindsay lähestyy pelikuntoa. Tällä hetkellä tieto on kuitenkin se, että Gordonin johdolla mennään.

Jetsissä on kuitenkin yksi hyvä asia ja se on yksi sarjan parhaista juoksupuolustuksista. Näinpä juoksupelinkään kautta ei ole turvallista lähteä pelaamaan. Broncosin kokoonpanossa on kuitenkin yksi nimi, jolta voidaan odottaa isoa roolia matsissa. Jo aiemmin esiin nostettu Fant saa omalle touchdownille merkittävän hyvän 3.00 kertoimen, joka kelpaa peleille. Fant on tehnyt TD:n 2 ottelusta kolmesta ja hän on saanut Red Zonella targetin jokaisessa matsissa. Tämän puolesta kelpaa pelata 3.00 kertoimella ja sen NFL-vihjeet poimii peleille.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!