Järjetön ilotulitus – Jets ja Avalanche pistivät playoff-avauksessa pystyyn 13 maalin jännitysnäytelmän

Jets-Avalanche ottelu 1

Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche eivät säästelleet viihdearvojen kanssa sarjansa avausottelussa, jossa nähtiin peräti 13 maalia.

Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche avasivat maanantain vastaisena yönä NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjansa ja avausvoitto meni Jetsille maalein 7-6.

Maali-ilottelu sijoittui pitkälti ensimmäiseen ja kolmanteen erään. Avauserä näet päättyi tasan 3-3. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, jonka teki kotijoukkue Jets.

Mainos alkaa:

Isännät alkoivat repiä eroa kolmannen erän alkupuolella ja karkasivatkin kolmen maalin johtoon, ennen kuin Avalanche aloitti kiriään Artturi Lehkosen tekemällä 6-4-kavennuksella. Jets kuitenkin kuittasi lopulta ratkaisevaksi jääneen maalin paria minuuttia myöhemmin, kun Kyle Connor vei Jetsin jälleen kolmen maalin karkumatkalle.

Avalanchella ei ollut kuitenkaan pienintäkään aikomusta luovuttaa, vaan vieraat nousivat vielä maalin päähän. Viimeinen kavennus tuli kuitenkin lopulta liian myöhään, sillä Casey Mittlestadt sai upotettua kiekon häkkiin vain 30 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Jets kesti loppuun asti ja nipisti avausvoiton ottelusta, josta valmentajat tuskin hehkuivat tyytyväisyyttä.

Avalanchen suomalaiset nousivat kaikki tehoille, kun Joel Kiviranta teki 0+1, Lehkonen 1+1 ja Mikko Rantanen saalisti tehot 0+2.

Jets ja Avalanche mätkivät 13 maalia sarjan avaustrillierissä:

Katso myös:


Joukkueet: ,