Ambri-Piottan Jesse Virtanen tainnutti vastustajan veskarin – jäätävä lämäri meni maskista läpi

Daniel Kral Liberec (Jesse Virtanen Ambri-Piotta)

Ambri-Piottaa edustava Jesse Virtanen kylvi tuhoa hurjalla lämärillään, kun hänen ampumansa kiekko meni Liberec-vahdin maskista läpi.

Viime perjantaina pelatussa Sveitsiläisen Ambri-Piottan ja tshekkiläisen Liberecin välisessä harjoitusottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Ambri-PiottanJesse Virtanen lämäsi kiekon Liberec-vahti Daniel Kralin maskista läpi.

Kral menetti lämärin voimasta tajuntansa ja sai silmävamman. Tämän hetken tiedon mukaan Kral säästyi pahemmilta vammoilta ja silmä tulee kuntoon.

Tilanteessa oli rutkasti huonoa tuuria. Liberec jakoi sosiaalisessa mediassa maalivahdin maskista kuvan, joka näyttää, että Virtasen laukoma kiekko meni maskin ristikon läpi.

- Mikäli et ole koskaan nähnyt mitään tällaista, niin tiedoksi, että emme ole mekään, Liberec pohjusti kuvaa.

Sveitsiläisen Blick-lehden haastattelema Virtanen kertoi, että Ambri-Piotta pelasi ylivoimaa, kun hän tinttasi omien sanojensa mukaan siniviivalta vain ihan tavallisen lämärin. Ambri-Piottan pelaaja oli maskissa ja kiekko kumahti Kralin maskiin.

- Se oli vain todella, todella epäonninen tilanne, Virtanen totesi.

- Jos kiekko ei olisi pysähtynyt päähäni, se olisi todennäköisesti mennyt kokonaan läpi ristikosta, Kral puolestaan kommentoi Liberecin kotisivuilla.

Jesse Virtanen lämää kiekon Liberecin Daniel Kralin maskista läpi:

Tältä näytti Kralin maski Virtasen lämärin jäljiltä:

Katso myös: Modon Sampo Ranta sikaili törkeästi harjoitusottelussa – sai kolmen ottelun pelikiellon


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,