Video: Jesse Puljujärvi oli taas kentän päällikkö – kyykytti KalPaa kahdella upealla maalilla

Jesse Puljujärvi Kärpät / Pallomeri.net

Oulun Kärppien Jesse Puljujärvi on ollut naurettavassa iskussa Liigan preseasonilla ja hän jatkoi häikäiseviä otteittaan KalPaa vastaan.

Keskiviikkona pelatussa preseason-ottelussa Kärpät-KalPa hääri kentän kuninkaana Jesse Puljujärvi, jolle rooli on tullut tutuksi harjoitusotteluissa.

Puljujärvi on 12 preaseason-ottelussa takonut aivan naurettavat tehot 10+14=24, eli hän on mätkinyt kaksi pistettä ottelua kohden.

KalPaa vastaan hän teki Kärppien kaksi ensimmäistä maalia ja teki ne myös erittäin tyylikkäästi. Ensimmäinen syntyi ylivoimalla, kun sisäänvienti muuttuikin suoraksi hyökkäykseksi, jossa Puljujärvi pääsi ajamaan vasempaan laitaan ja niittaamaan kiekon takayläpeltiin maagisella rystylaukauksella.

Mainos alkaa

Toisessa maalissa näytti jo siltä, että KalPa-veskari Eero Kilpeläinen olisi peittänyt etukulman niin hyvin, ettei Puljujärvellä olisi mitään paikkaa mistä kiekkoa sisään laittaa.

Niin vain Puljujärvi löysi kiekonmentävän reiän Kilpeläisen haarniskasta ja uitti kiekon jälleen KalPa-maalin ylähyllylle. Kärpät voitti ottelun lopulta maalein 4-2.

Jesse Puljujärvi dominoi KalPaa kahden maalin verran:

Katso myös: Video: Aina kannattaa ampua – Dinamo Minsk -hyökkääjä upotti häkin miinuskulmasta


Pelaajat:
Joukkueet: