Jesse Puljujärvi rysäytti rajun niitin ja joutui tappeluun Kings-pelurin kanssa – kyyti oli erittäin kylmää

Jesse Puljujärvi Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi joutui vastaamaan teoistaan nyrkein, kun hän antoi kovan avojään taklauksen LA Kingsin pelaajalle.

Los Angeles Kings otti kotonaan selvän voiton Edmonton Oilersista maalein 6-3 ja myös Oilersin Jesse Puljujärvi sai osansa Kingsin voimasta. Kyseessä oli toisen erän lopulla nähty tilanne, jossa Puljujärvi joutui puolustamaan itseään nyrkein ja sai kylmää kyytiä.

Kaikki alkoi Puljujärven antamasta kovasta avojään taklauksesta, jonka alle Kingsin hyökkääjä Viktor Arvidsson jäi. Kingsin Philip Danault seurasi tapahtumia lähietäisyydeltä ja raivostui Puljujärven töötistä. Danault pudotti rukkasensa ja kävi Puljujärven päälle.

Mainos alkaa:

Puljujärvi ehti reagoimaan ja tiputtamaan hanskansa, mutta jäi nopeasti alakynteen, kun Danault kävi ärhäkästi päälle. Danault hallitsi kaikesta päätellen tappeluhommat paljon paremmin ja antoikin Puljujärvelle varsin reippaasti nokkiin ennen kuin tuomarit tulivat väliin.

Itse taklaus näytti varmasti pahemmalta kuin olikaan. Ainakin hidastuskuvan perusteella Puljujärven töötti tulee hieman puun takaa, mutta näyttäisi kuitenkin osuvan olkapään seudulle.

Jesse Puljujärvi taklaa Viktor Arvidssonia ja joutuu tappeluun Philip Danaultin kanssa:

Tässä Puljujärven taklaus ja tappelu toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Connor Bedard palasi satumaisesti WHL:ään – takoi tehot 4+2


Pelaajat:
Joukkueet: