Jesse Puljujärvi sopimukseen Edmonton Oilersin kanssa – jatkaa Kärpissä NHL-leirin alkuun asti

Edmontonin Seattlen Jesse Puljujärven Jesse Puljujärvestä Jesse Puljujärvi Edmonton Oilers Kärpät Jesse Puljujärvi - Pallomeri.net

Asumusero Edmonton Oilersin kanssa on ohi ja Jesse Puljujärvi palaa NHL:ään. Puljujärvi teki Oilersin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 

Edmonton Oilers tiedottaa, että Jesse Puljujärvi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Puljujärvi jatkaa Kärpissä lainasopimuksella Oilersin harjoitusleirin alkuun asti. NHL-kauden on tällä tietoa määrä alkaa 1. tammikuuta.

Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho iloitsee siitä, että seura pystyi auttamaan Puljujärveä eteenpäin urallaan.

Mainos alkaa:

– Olemme erittäin iloisia, että pystyimme auttamaan Jesseä saavuttamaan sen, minkä takia hän Kärppiin palasi. Hän löysi täällä peli-ilon ja itseluottamuksensa takaisin ja lähtee Pohjois-Amerikkaan piirun verran valmiimpana pelaajana, Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

Capfriendly-sivuston mukaan Puljujärven sopimus on yksisuuntainan ja sen vuotuinen palkkakattoon laskettava arvo on 1 175 000 dollaria.

Sivusto kertoo, että Puljujärvi tienaa sopimuksensa ensimmäisellä kaudella 900 000 dollarin peruspalkkaa, joka nousee sopimuksen jälkimmäisellä kaudella 1 450 000 dollariin.

Tsekkaa myös: NHL-draftissa tehtiin erikoista historiaa – Ässien Roni Hirvonen varattiin kesken oman pelin


Pelaajat:
Joukkueet: ,