Jesse Puljujärvi sai kivuliaasti keppiä – Kanadan pakki löi sikamaisesti säkeille ja sai ulosajon

Jesse Puljujärvi Leijonat & Bowen Byram Kanada

Leijonien Jesse Puljujärvi otti ilkeästi osumaa, kun Kanadan Bowen Byram huitaisi häntä törkeästi suoraan haaroihin ja lensi pelistä ulos.

Suomen ja Kanadan välisen MM-kisojen A-lohkon ottelun toisen erän lopulla nähtiin ruma tapaus, jonka päätteeksi Kanadan Bowen Byram ajettiin ottelusta ulos.

Hän oli maalinedusväännössä Jesse Puljujärven kanssa ja menetti sen verran hermojaan, että hän löi Puljujärveä mailalla lujaa haaroihin. Byram yritti jemmata törkeän temppunsa tuomareilta, mutta Byram jäi lopulta nalkkiin.

Mainos alkaa:

Byram ilmeisesti suuttui siitä, kun Puljujärven maila oli kamppailutilanteessa Byramin haaroissa, vaikka Puljujärvi ei mailallaan mitään tehnytkään.

Tuomaristo päätti tarkistaa tilanteen videolta ja passitti Byramin huitomisesta suihkuun. Ainoa heikompi asia tässä oli se, että Puljujärvi meni niin terhakkaasti kostamaan saamaansa kohtelua, että hänelle tuomittiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta. Kanada valitettavasti käytti tilaisuuden hyväkseen tasavajaalla ja Kanadan Owen Power tasoitti pelin.

Ottelu oli siis kahden erän jälkeen lukemissa 3-3.

Jesse Puljujärvi sai ilkeästi osumaa, kun Kanadan Bowen Byram huitoi häntä suoraan säkeille:

Katso myös: Ruotsin tähtipakki Rasmus Dahlin passitettiin suihkuun – veti kovalla vauhdilla vastustajaa pataan


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,