Järjetöntä säntäilyä – Jesse Puljujärvi höntyili hämmentävällä tavalla, Islanders rankaisi heti

Jesse Puljujärvi Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesin Jesse Puljujärvi mokasi todella nolosti lahjoittamalla säntäilyllään New York Islandersin avausmaalin.

New York Islanders paiskoi Carolina Hurricanesia turpaan selvästi maalein 5-1, kun joukkueet kohtasivat kolmatta kertaa NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjassa. Näin Hurricanesin sarjajohto kaventui, kun otteluvoitot ovat heille enää 2-1.

Ottelussa nähtiin myös Jesse Puljujärven playoff-debyytti Hurricanes-paidassa, eikä esitys varsinaisesti silmiä hivellyt. Kenties kuvaavin tapahtumasarja nähtiin tilanteessa, josta Islanders teki ottelun avausmaalin.

Puljujärveä ei voinut syyttää yrityksen puutteesta, mutta työ meni täysin hukkaan. Puljujärvi säntäili ympäri kenttää jahdaten kiekkoa aiheuttaen samalla sekaannusta siitä, että kuka merkkaa kenetkin. Lopulta tilanne huipentui siten, että Puljujärvi kävi kolaamassa laidan vieressä Islandersin Casey Cizikasin ja kun tämä ehti syöttää kiekon taaksepäin, lähti Puljujärvi toiselle puolen kenttää jahtaamaan kiekkoa.

Cizikas ehti nousta ylös ja hänellä oli yhtäkkiä neliömetrikaupalla tilaa ympärillään. Cizikas saikin syötön avopaikkaan, eikä hän erehtynyt, vaan naulasi kiekon varmasti ohi Hurricanes-vahti Antti Raannan.

Hurricanes-valmennus ei Puljujärvelle juuri luottoa antanut ja hänen peliaikansa jäi noin yhdeksään minuuttiin.

Jesse Puljujärvi höntyilee ympäri kaukaloa ja Islanders rokottaa merkkausvirheestä:

Katso myös: ESPN julkaisi komean videon – Connor McDavid iski kaksi lähes identtistä maalia kahden minuutin sisään


Pelaajat:
Joukkueet: